Други фирми в тази категория
  • Унибукс ООД
    Унибукс – онлайн книжарница за икономическа, правна, научна и земеделска литература. Учебници за висшите учебни заведения. Безплатна доставка за София.
  • Радослава Милушева
    Лайф коуч и психолог, мотиватор, треньор по личностно развитие, експерт по взаимоотношения, сертифициран треньор по изграждане на самочувствие и увереност и психолог-педагог. Сертифициран йога инструктор и творя медитации.
  • Ар Ди Ем ООД
    Ар Ди Ем ООД е една от водещите фирми в България, която предлага обучение по счетоводство. Непрекъснато провеждаме силно тясно специализирани семинари за счетоводители и ги подготвяме за реалната работа и проблемите възникващи на работното място.
  • Езиков Център Greenwich
    Езиков център Greenwich Люлин. "Greenwich" предлага обучение по английски език за деца и възрастни на страхотни цени!
  • Езикова школа при Народно читалище Родина
    Езикова школа при Народно читалище Родина – Стара Загора, е с традиции още от 1956 г. Изпитен курсове за FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS. Английска детска градина на половин ден за деца от три до шест години. Вечерна школа за 5 и 6-годишни. Предлага и и ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".