Други фирми в тази категория
  • Street Help
    Денонощна пътна помощ в София и страната. Подаване на ток, смяна на гуми, доставяне на гориво, репатриране на автомобили и други.
  • Автокомплекс Димитров ЕООД
    Автокомплекс “Димитров” осъществява денонощна пътна помощ за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси и строителна техника на територията на България и Европейския съюз с неограничен лимит в тонажа. Автомобилите ни са оборудвани със специа ...
  • ЕТ "Георги Иванов"
    Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и страната. Повече информация за нас и нашата дейност можете да получите като разгледате нашият сайт.
  • TIM Auto 999
    Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и регион. Предлагаме професионален транспорт на аварирали или катастрофирали автомобили на добри цени.
  • ЕТ "Георги Иванов"
    Лицензирана фирма за пътна помощ за град Пловдив и страната. Транспорт на автомобили и техники до 10 тона. Цени по договаряне.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".