Други фирми в тази категория
  • Мели-М ООД
    Автентични и стилизирани български и чужди народни носии, съобразени със специфичните регионални характеристики. Музикални инструменти, аксесоари: пафти, пендари, чапрази, пояси, колан Мажоретни и сценични костюми, декори.
  • R&R Fashion mania
    Собствено производство на дамски и тинейджърски облекла.
  • Роси Ник ЕООД
    Избирайки най-добрите материали и комбинирайки ги със съвременни технологии за създаване на чорапи, ние се стремим единствено и само към съвършенство с всеки един наш продукт. Разбира се, постигането на изключителни резултати е невъжмозно без добре о ...
  • Изида Комерс
    Изида Комерс ЕТ - производство на мъжки, дамски и детски чорапи и детски чорапогащи.
  • Палтеба Трейд ЕООД
    Дизайн и производство на уникални тениски и блузи. Качествени материали и най-интересните дизайни. Винаги в крак с модата с фешън тренд, защото ние следим модните тенденции и използваме само най-качествените платове и материи.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".