Други фирми в тази категория
  • Нед
    Фирма НЕД е основана през 1997г. През всички тези години се е наложила като качествен и коректен производител на домашен текстил. Разполага с богата гама от различни артикули.
  • Принт-Текс ООД
    Изработка на директен и трансферен ситопечат върху трикотаж и текстил, плетива, тениски, шапки, блузи и всички материали от памук и смеси.
  • "Йоватекс" АД
    Йоватекс предлага най-предпочитаните обработени коприни чрез точкуване и текстуриране на производители на трикотаж и изкуствени тъкани в страната и чужбина.
  • Жаки 3000 ЕООД
    Продаваме висококачествено спално бельо от най- добрите български производители на текстилния пазар. В нашият сайт: www.spalnotobelio.com ще откриете спално бельо от 100 % Памук, Памучен сатен, Ранфорс, Тенсел, Зелен чай, Коприна, Модал. Ще откриете ...
  • Юта АД
    Производство на нетъкан текстил: - обемна вата (различни видове, грамажи и ширини) - подходяща за мебелисти,шивашки фирми; - тапицерска вложка от кокосови влакна (различна плътност) - използва се в мебелното производство; - силиконизиран пух (гл ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".