Други фирми в тази категория
  • Жилищен комплекс "Фохар"
    Fohar.bg е жилищен комплекс от затворен тип, разположен в столичния квартал "Бояна", който предлага уютни апартаменти с монтирани интелигентни технологии на ексклузивни цени.
  • "Имоти-Каза" ЕООД
    "Имоти-Каза" ЕООД - гр. Перник се занимава с посредничество при покупко-продажби, наемане и отдаване под наем на жилищни и бизнес имоти от 1994 година. Член е на Националното сдружение за недвижими имоти.
  • BGoffers.com
    Портал за недвижими имоти BGoffers.com – стотици обяви за продажба на недвижими имоти. Безплатно публикуване на обяви за имоти - апартаменти, къщи, вили, парцели и др. в морски и планински курорти.
  • BP Invest Ltd
    Сайт за бизнес имоти от Би Пи Инвест. В сайта ще намерите изгодни оферти на бизнес имоти и търговски площи във Варна и региона. На интернет страницата е представена селектирана информация и актуални предложения за продажба и под наем на офиси, офис с ...
  • Real Estates Bulgaria
    Real Estates България предоставя услуги на чуждестранни инвеститори в България на всички нива и области на инвестиционна дейност.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".