Други фирми в тази категория
  • Каса Мия ООД
    Casa Monte Markovo е иновативен жилищен комплекс, който залага на различен подход. Проектът се състои от 8 къщи на две нива, разделени на два типа - 4 еднофамилни и 2 двуфамилни, всяка от които има своята отличителна черта, в която всеки да припознае ...
  • Жилищен комплекс "Фохар"
    Fohar.bg е жилищен комплекс от затворен тип, разположен в столичния квартал "Бояна", който предлага уютни апартаменти с монтирани интелигентни технологии на ексклузивни цени.
  • Лазарс ЕООД
    Лазарс EООД е млада и динамично развиваща се компания, ориентирана към пазара на недвижими имоти в България. Фирмата предлага професионална помощ в извършването на операции в сферата на недвижимите имоти и пълен комплекс от консултантски услуги в таз ...
  • Танита 2014 ЕООД
    Танита.бг е агенция занимаваща се с покупко-продажба на недвижими имоти в цяла България. Продайте или отдайте имота си само за няколко дни с наша помощ, срещу договорен процент.
  • HomeAgent.bg
    Ние искаме да осигурим на Вас – купувача – услуга, насочена 100% към вашите нужди. Да защитаваме вашия щастлив изход с мечтания дом. Използваме опита си на пазара, за да осигурим най-доброто решение, с което Вие да бъдете щастливи!
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".