Други фирми в тази категория
  • Booktrading
    Интернет книжарница - литература на български, руски и английски език. Игри, пъзели, музика, календари.
  • Издателство Сиела
    Онлайн книжарница Сиела продава книги онлайн в най-различни категории: съвременни и класически романи, художествена проза,електронни книги,аудио книги, публицистика, фантастика.
  • РС Издателство и Бизнес Консултации
    РС Издателство и Бизнес Консултации предлага богата гама от практическа литература - електронни и печатни издания, от сферите на счетоводството, ДДС, данъчно облагане и такси, трудово право, Кодекс на труда, Кодекс на социалното осигуряване, човешки ...
  • Онлайн книжарница Еликсирия
    Онлайн книжарница Еликсирия предлага нови и употребявани книги на ниски цени.Книжарница Еликсирия разполага с огромно разнообразие от книги с различна тематика подредени по категории.
  • Колибри
    Основано през 1990 г., "Колибри" е в авангарда на издателския бизнес в България. Името на компанията се асоциира с безспорен професионализъм, отговорно отношение към клиенти и партньори и над 1200 четива от всички жанрове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".