Други фирми в тази категория
  • ДЕН ДОН
    Фирма ДЕН ДОН изработва бижута от бяло и жълто злато, с естествени камъни и диаманти. Ако търсите годежен или сватбен пръстен или искате да изненадате любимата с изискани обеци или нежнa висулкa, в нашия онлайн магазин ще намерите изобилие от модели.
  • Гранат 2002 ЕООД
    Магазини Гранат сме специализирани в продажбата на изключително качествена сребърна, стоманена и златна бижутерия. Работим с утвърдени производители от страната и чужбина, което гарантира произхода и качеството на изделията. Освен продажба, ние от ...
  • "Велмар Перла" ООД
    Компания “Велмар” е динамично развиваща се компания, която е на пазара от 1990г. Тя е единствен вносител, производител и разпространител на бижута от естесвени култивирани перли без ядро. Лидер в търговията с бижута в България.
  • Онлайн магазин за бижута Begrazia
    Онлайн магазин за бижута Begrazia предлага бижута с кристали Сваровски в различни цветове и форми, които ще задоволят и най - притенциозния вкус. Всички бижута са само по 1 бройка, което благоприятства за вашата уникалност.
  • "Артемис-2БГ" ООД
    Артемис 2 е официален вносител на кристали Сваровски - висулки, кристали за залепяне, кристални копчета и др. Продава кристали Swarovski на едро и дребно, сребърна бижутерия Сваровски, мъниста, бижутерски инструменти, силиконова тел, бижутерски кутии ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".