Други фирми в тази категория
 • Зууум ЕООД
  Zoom-Clean.eu е компания за вишки под наем и почистване на домове и офиси, която работи с качествена техника и препарати на ексклузивна цена.
 • Клийнито ООД
  Професионално почистване на домове, офиси и сгради в София. Еднократно и абонаментно поччистване, почистване след ремонт и строителство.
 • Изи Клийнинг ЕООД
  Останали сте без енергия за почистване? О, не. Къщата ви има нужда от почистване. Отново. Прах се е събрал по пода, первазите и рафтовете, мивката е пълна с мръсни чинии, подът е лепкав и пълен с петна… Опитвате се да го поддържате чист, но животът ...
 • Галяни ЕООД
  Професионално почистване на домове, офиси,сгради. Абонаменти.
 • "Райт Клийнинг" ООД
  "Райт Клийнинг" ООД е фирма, която се занимава с професионално почистване на офиси, домове, гаражи и всякакви други помещения. Ние разполагаме с висококвалифициран екип от добре обучени специалисти, работещи с иновационна техника и екологично чисти п ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".