Други фирми в тази категория
  • "Не ми се чисти" ЕООД
    Експерти в професионалното почистване на домове, офиси, хотели. Експресно и на най-ниски цени.
  • Хлебарките БГ
    Хлебарките БГ има уникален подход при пръскането срещу дървеници. Фирмата използва специализирана техника и успява да унищожи гадините и техните яйца без да е необходимо да се изхвърлят мебели. Научете повече в сайта.
  • Зууум ЕООД
    Zoom-Clean.eu е компания за вишки под наем и почистване на домове и офиси, която работи с качествена техника и препарати на ексклузивна цена.
  • Ренли ООД
    Ренли ООД е професионална почистваща фирма, специализирана в обслужването на заведения, ресторанти, барове, търговски обекти и други. Главно оперира във Варна, но обслужва клиенти из цялата страна. Опитът се простира в над 15 години почистване, ...
  • DryClean.bg
    DryClean.bg София предлага изключителни услуги за премахване на миризми в София, предлагайки бърза реакция, изгодни предложения и високо качество на услугите.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".