Други фирми в тази категория
  • Вая 7 ООД
    Tърговия с горива и пътни битуми.
  • Крис Ойл Транс
    Фирма Крис Ойл Транс - търговия на едро и транспорт на течни горива, а впоследствие и продажба на гориво-смазочни материали и добавки за нуждите на транспорта, селското стопанство и бита.
  • Дизелор ЕООД
    Дизелор извършва продажба на горива на едро и дребно. Фирмата разполага с верига бензиностанции и осъществява доставка на течни горива на територията на цялата страна, благодарение на съвременен автопарк от 10 оборудвани цистерни.
  • Горрел ЕООД
    Горрел ЕООД е фирма, която 20 години доставя висококачествен дизел за земеделие на големи и малки селскостопански производители. Основното гориво, което използват земеделците е дизел без био компоненти, който е предназначено предимно за извън пътни т ...
  • Горрел ЕООД
    Горрел извършва търговия на горива на едро. Фирмата предлага доставки на течни горива на територията на цялата страна посредством съвременен автопарк от 10 цистерни. Най-търсени са горивата за транспорт, отопление, земеделие и производство и най-вече ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".