Други фирми в тази категория
 • РГБи ООД
  Продажба и сервиз на касови апарати, фискални принтери, електронни везни, баркод скенери, търговски софтуер, компютри, консумативи и други.
 • ИПМ Консулт ООД
  ИПМ Консулт е фирма с дейност продажба на касови апарати във Варна и дистрибуция на продукта за управление на бизнес - Бизнес Навигатор - продукт на Комерс Финанс. Управлението на бизнеса се превръща от досадна в удобна и лесна задача.
 • Профинанс Д ЕООД
  Необходим ви е касов апарат за вашия нов търговски обект но не сте запознати с този вид устройства.Можете да разчитате на сервиз Профинанс Д ЕООД че ще бъдете посъветвани и консултирани така че да сте взели най-правилното решение при покупката на ка ...
 • "Петър Йончев 2007" ЕООД
  Продажба на касови апарати с данъчен терминал за връзка са НАП. Гаранционнен и извънгаранционнен сервиз. Консумативи.
 • Daisy Technology
  Daisy Technology е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на конс ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".