Други фирми в тази категория
 • "Загора 2000" ООД
  Загора 2000 ООД - логистика, дистрибуция и търговия на едро с колбаси за Стара Загора и региона. Начина на работа е ЕКСВАН, заявки по телефона, онлайн заявки и логистика.
 • 2М Нонов и Синове ООД
  Производство на хлебни и сладкарски изделия и закуски.
 • ЕТ "Интерес 2000" - Муса Мусов
  ЕТ "Интерес 2000" - Муса Мусов е млекопреработвателно предприятие в с. Ситово, Силистра. Изкупуване на мляко от Търговище, Шумен, Русе, Силистра. Предлага краве и овче бяло саламурено сирене, кисело мляко и кашкавал.
 • "Орехите-Г" ООД
  Производство и търговия на продукти от бяло и червено месо.Предприятието разполага с модерно технологичнооборудване, което спомага за производството на високачествени меснипродукти.Основната дейност е насочена в производството на сурово-сушениделикат ...
 • Би Си Си Хандел
  Би Си Си Хандел е с фирмена дейност производство на млечни продукти. Обработване на млякото и реализиране на продукция от краве мляко, овче мляко и биволско мляко. Набор от сирена и кашкавали. Качествено бяло саламурено сирене Елена, пастьоризирано п ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".