Други фирми в тази категория
 • "Булелит Комерс" ООД
  Фирмата е компетентна и се занимава с проектирането на всички съоръжения влизащи в състава на водоснабдителните и канализационни системи, както и пречистването на отпадни води.
 • "Хидрокрафт" ООД
  Септични колектори и противопожарни системи в София доставя ХИДРО КРАФТ. Изпитани хидрофорни системи и изграждане на сондажи на място.
 • Интеграл 17 ЕООД
  Интеграл 17 предлага цялостно изграждане и поддръжка на канализационни и водопроводни системи от специалисти с дългогодишен опит. За допълнителна информация, свържете се с нас по телефон или e-mail. Всеки нов клиент получава 10% отстъпка.
 • БиМ Енерго Груп ООД
  Б & М Енерго Груп ООД е регистрирана 2007г. със седалище в гр.София с основен предмет на дейност търговия с промишлена арматура, в т.ч. на резервни части за ВиК, отопление и вентилация и такива за съоръжения в енергетиката и химическата промишленост. ...
 • Хидера ЕООД
  Откриване на течове с термокамера в гр. Пловдив. Термокамерата е отличен инструмент за откриване на течове в бани, открити тераси, покриви на сгради и ВиК инсталации.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".