Други фирми в тази категория
 • Русе Мрамор ООД
  Търговия с мрамор,гранит,варовик,травертин и др.естествени камъни.Изработка и монтаж на подпрозоречни первази,кухненски и бар плотове,плотове за бани,надгробни паметници.Облицовка на сгради.
 • Мънекс ЕООД
  Продажба на строителни материали, ВиК части, ел. материали, въглища, дърва за огрев, дървен материал, авточасти. Безплатен транспорт за по-големи количества. Поръчка и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма.
 • Ард БГ
  Ард БГ е Интернет портал за качествена течна хидроизолация за покрив и бетон, която се предлага на невероятни цени.
 • PELI Parquet
  Продуктите на Peli Parquet са с високо качество, с вид на дърво и разнообразие от реалистични повърхностни текстури, предлагащи ви уникално паркетно изживяване. Премиум покритието на повърхността създава наситени и живи цветове, за да можете да се на ...
 • Рефран ЕООД
  Производство и търговия с огнеупорни материали и изделия - бетони, сухи и пластични маси, мертели и фракции, алуминатен цимент, сухи сттроителни смеси, полипропиленови тръби.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".