Други фирми в тази категория
  • Пласт-Форм Русе ЕООД
    Производство на ПВЦ дръжки и крака за мебели.
  • Асистънт груп ЕООД
    Фирмата е официален представител за гр.Пловдив на LAS Mobili (офис обзавеждане) и Cucine Lube (кухненско и домашно обзавеждане). Тъговия с мебели от Италия за домове, офиси, търговски и обществени обекти. Пространствено интериорно проектиране и диз ...
  • Видар
    ВИДАР е една от малкото български фирми, които обслужват целия цикъл на инвестиране. Навярно и вие сте убедени, че комплексният подход генерира най-много ползи за вас – достига най-високо качество, оптимизира бюджета като снижава стойността, намалява ...
  • Мебели Пипонков
    Проектиране и производство на мебели по индивидуален проект. Фирмата произвежда обзавеждане за кухня, спалня трапезария, детска стая и др., както и цялостно обзавеждане за апартаменти.
  • Попов Мебел
    Попов мебел фирма за интериорен дизайн, 3D проектиране, производство на мека мебел, кухни и цялостно обзавеждане за Вашия апартамент, къща, офис, заведение, хотел.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".