Други фирми в тази категория
  • ПреводиРусе.com
    Преводаческа агенция ПреводиРусе.com предлага бързи и качествени преводи от заклети и лицензирани преводачи на немски, руски, английски, румънски, италиански, испански, гръцки, турски, френски, сръбски, хърватски и още 30 езика! Заверки с Апостил и л ...
  • Максимум Транслейшън Ейджънси ЕООД
    Преводачески услуги от/на всички езици. Квалифицирани заклети преводачи. Легализация на документи, заверка с Апостил, заверка на документи в посолства. Сертификат за качество от TUV NORD. Отстъпки за обем и корпоративни клиенти.
  • Милена-М ЕООД
    Езикови преводи и легализации на документи на 42 езика. Договор с Министерството на външните работи от 1991г.
  • Митра Транслейшънс ООД
    Митра Транслейшънс се е наложила като основен пазарен лидер в услугите за преводи и локализация. Притежаваме 25-годишен опит и разполагаме с капацитет за управление на проекти с голям мащаб, ресурси за реализиране на проекти в специфични индустрии и ...
  • Ла Фит Транс ООД
    Ла Фит Транс ООД предлага писмен превод, устен превод, онлайн превод, специализиран превод и легализация на документи. Ниски цени за превод и легализация, качествени преводи от и на над 50 езика.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".