Други фирми в тази категория
  • Рекламна агенция Pandavision
    Pandavision™ е нов вид Маркетингова агенция, която съчетава Интернет, Мобилен и (:не:)традиционен маркетинг. Изготвяме цялостна стратегия, криейтив и изпълнение, в зависимост от целите на Клиента.
  • Нота бене!
    Планиране на рекламни стратегии, управление на рекламни бюджети, промоции, спектакли, собствена медиа за външна реклама.
  • Зографа
    Плексигласови стелажи за фармацевтика, Плексигласови стелажи за козметика, Рекламни стелажи от плексиглас, Плексигласови поставки за листове и етикети, Стойки за цени, Поставки и стойки от плексиглас, Плексигласови изделия – урни, стойки и поставки.
  • Принт Арена ООД
    Висококачествен тампонен печат за индустриални и рекламни цели (върху стъкло, керамика, PVC, кожа, метал, дърво, МDF и др.). Предлагаме печат върху шишенца за парфюми и етерични масла, върху кутийки за бяла и декоративна козметика и др. опаковки. Ди ...
  • Витта Дизайн 13 ЕООД
    Витта Дизайн 13 ЕООД е рекламно студио в Перник, което предлага: графичен дизайн и предпечат, външна реклама, сувенирна реклама, печатна реклама и т.н.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".