Други фирми в тази категория
  • Фор Трък ЕООД
    Фор Трък ЕООД извършва ремонт и обслужване на камиони. Сервизът се намира в гр.София, работи в страната и чужбина, както и на адрес на клиента. Високото качество на нашите услуги е гарантирано от отличната работна база и дългогодишния опит на екипа.
  • Ауто Фрост Комфорт ООД
    Фирмата е създадена през 1998 година, с основна дейност ремонт на автоклиматици, хладилна и климатична техника. Дейността си фирмата развива в професионални сервизи, оборудвани за цялостно обслужване, поддръжка и профилактика на автомобилни климатич ...
  • "Лятови" ООД
    "Лятови" ООД е лидер на пазара с гуми и джанти втора употреба. Имат дългогодишен опит с автомонтьорството, смяната на гуми и всичко друго свързано с вашият лек автомобил.
  • Софгаз
    Авто газови уредби - продажби, монтаж, сервиз. АГУ за пропан бутан и за метан. Газови уредби на реномираните фирми – BARDOLINI, CARGAS, BRC,LOVATO,STAR GAS,TOMASETTO,LO GAS и др. Газов инжекцион за 3,4,5,6 и 8 цилиндрови двигатели.
  • Ашли ЕООД
    Ашли автосервиз София:боядисване,изчукване и ремонт на всички марки и модели автомобили.Автосервизът разполага с две тенекеджийни,подготвителни и две камери за боядисване.Извършва още промиване на двигатели и горивна система,софтуерна диагностика.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".