Други фирми в тази категория
  • Строй Експерт Каваев ЕООД
    Строй Експерт Каваев ЕООД е компания занимаваща се с управление на строително – инвестиционни проекти, проектиране, подбор на изпълнител, инвеститорски контрол.
  • Танков Архитекти ООД
    Проектантското бюро е създадено през 2004 г. Изготвило е инвестиционни проекти за повече от 50 обекта: ваканционни комплекси, хотели и жилищни сгради с общо РЗП над 350000 кв.м. Високото качество на услугите е приоритет за проектантския екип.
  • "Ламбрев и Матов" ООД
    Архитектурно бюро "Ламбрев и Матов" е със седалище в град София и разполага с голям брой висококвалифицирани архитекти и инженери. Ние имаме капацитета да проектираме както в България така и в чужбина. Дейността на бюрото е от следните области на арх ...
  • IXDesign
    IX Design предлага интериорен и екстериорен дизайн в София и страната! Екипът от интериорни дизайнери има дългогодишен опит в изготвянето и изпълнението на висококачествени проекти!
  • арх. Станислав Адамов
    Услуги в областта на архитектурното проектиране. Изготвяне на архитектурни проекти, 3D визуализации, интериорни проекти и консултации.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".