Други фирми в тази категория
  • ЗКПУ Земя Ново Село
    Основната дейност на земеделска кооперация Земя е производство и търговия на селскостопанска продукция. Кооперацията основно отглежда:пшеница, царевица, слънчоглед. Базата и се намира в с.Ново Село, област Русе. Тел: 081132234; 0889187465; 0885871166 ...
  • МЛП Трейдинг 2018 ЕООД
    Наргиле България е твоето онлайн пространство за всичко, което ти е необходимо за наргилето - чашки, въглени и богат избор от аксесоари. Заповядай в нашия онлайн магазин и се убеди, че при нас ще намериш най-важните компоненти за наргилето.
  • Авенто ЕООД
    Внос и дистрибуция на образователни и творчески детски игри.
  • Надежда 2000 ЕООД
    Надежда 2000 ЕООД произвежда серия здравословни хлябове и приготвя кетъринг. Компанията ползва своя хлебопекарна, пече закуски, пици, сандвичи, пити, погачи.
  • Беб Маг ООД
    Бебешки магазин Бебе Бест. Всичко за майката, бебето и детето. Бебешки колички, Столчета за кола, Играчки, Проходилки, Колелета, Раници, Кошари за бебета.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".