Други фирми в тази категория
 • "Йоватекс" АД
  Йоватекс предлага най-предпочитаните обработени коприни чрез точкуване и текстуриране на производители на трикотаж и изкуствени тъкани в страната и чужбина.
 • Юта АД
  Производство на нетъкан текстил: - обемна вата (различни видове, грамажи и ширини) - подходяща за мебелисти,шивашки фирми; - тапицерска вложка от кокосови влакна (различна плътност) - използва се в мебелното производство; - силиконизиран пух (гл ...
 • Бечо81 ЕООД
  Ние предлагаме на пазара голямо разнообразие на следните артикули – текстилни аксесоари(голямо разнообразие на копчета, метални аксесоари, пластмасови и метални токи, синджири и различни видове халки), мотиви с камъчета, камъчета и фолио за горещ тра ...
 • Принт-Текс ООД
  Изработка на директен и трансферен ситопечат върху трикотаж и текстил, плетива, тениски, шапки, блузи и всички материали от памук и смеси.
 • Нед
  Фирма НЕД е основана през 1997г. През всички тези години се е наложила като качествен и коректен производител на домашен текстил. Разполага с богата гама от различни артикули.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".