Други фирми в тази категория
  • Мебели Класико
    Мебелна къща Класико е един от лидерите на пазара за обзавеждане, утвърдил позициите си нееднократно. Фирмата съществува от 2003 година и за тези години е изградила собствен имидж, като името Класико е символ за висок стандарт и качество.
  • La Casa
    Италиански мебели във Варна - Мебелен салон LA CASA - classico & moderno - тук може да откриете своите желани решения за кухни, дневни, трапезарии, спални, детски и офиси, носещи финия, но силно забележим почерк на италианския дизайн.
  • Negova Style
    NEGOVA STYLE е регистрирана търговска марка, създадена през 1998 г. с мисията да изгражда за своите клиенти функционални и красиви интериори, посредством мебели и обзавеждане с качествени оригинални системи за плъзгащи се врати.
  • Никмебел ЕООД
    Фирмата Никмебел ЕООД извършва проектиране и поризводство на мебели. Произвеждаме мебели сериино производство от масив, мдф и пдч. Работим и по индивидуален проект съобразен с желанията на клиента. Предлагаме обзавеждане за вашия дом, ресторант, хоте ...
  • Арт Класика ЕООД
    Фирма Арт Класика ЕООД е вносител и търговец на мека мебел - втора ръка и антикварни дивани, кресла, холни гарнитури и други мебели и аксесоари. Множество стилове, видове и изработки на предлаганите артикули.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".