Други фирми в тази категория
  • Профил ООД
    Тръби и фитинги за водоснабдяване, газоснабдяване, канализация и телекомуникации.Машини за заваряване.Помпи и помпени системи. Производство и монтаж на алуминиеви и PVC дограми. Парапетни конструкции. Рекламни профили.
  • "Корект Готик" ЕООД
    Фирма "Корект Готик" ЕООД изпълнява поръчки по собствен проект или по проект на клиента и има реализирани множество обекти в Панагюрище, София, Плевен, Варна, Слънчев бряг, Созопол и из цяла България. Изпълняваме поръчки и за чужбина, като сме осъщес ...
  • Луксдоор ООД
    Луксдоор ООД е специализирана фирма в продажби и монтаж на интериорни ламинатни врати, които съчетават високи технологии и дизайнерски решения с естетически усет, с което внасят комфорт и уют във вашия дом. Лесни за монтаж и поддръжка. Изключителното ...
  • Белла Пласт ЕООД
    Фирма Белла Пласт е дистрибутор на Ролпласт и Андреев и Ко и се е специализирала в монтажа на дограма и довършителните работи след монтажа на дограмата!
  • Неотрейд 12 ЕООД
    "Неотрейд 12" произвежда и монтира алуминиева дограма, PVC дограма, фасади, алуминиеви парапети, щори, интериорни врати и метални конструкции.

    Изпълняваме всички видове монтажни и довършителни работи, саниране и топлоизолация.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".