Други фирми в тази категория
  • Хлебарките БГ
    Хлебарките БГ има уникален подход при пръскането срещу дървеници. Фирмата използва специализирана техника и успява да унищожи гадините и техните яйца без да е необходимо да се изхвърлят мебели. Научете повече в сайта.
  • Рефлекс-М ЕООД
    Рефлекс М е фирма за професионално почистване на домове и офиси. Безплатен първоначален оглед на имота с цел определяне на точна оферта, съобразена с изискванията на клиента и състоянието на дома или офиса.
  • Съншайн БГ
    Професионално почистване за всеки дом или офис от Съншайн БГ. С над 10 годишен опит в областта ви гарантираме доказан професионализъм и качество. Фирмата предлага абонаментно-поддържащо почистване на домове,офиси,административни сгради, хотели, рест ...
  • АКСИ-ЕЛ ЕООД
    Професионално почистване на домове, офиси, офис консумативи, пране на нека мебел, килими автомобилни салони.
  • Ведро Стил ЕООД
    Ведро Стил е почистваща фирма, която предлага както цялостно, така и безпрахово тупане и изпиране на килими, мека мебел и матраци с професионална почистваща техника, както и почистване на дом, офис, хотели, ресторанти, магазини, училища, столове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".