Други фирми в тази категория
 • Уни Де Консулт
  Уни Де Консулт е консултантски център за кандидатстване и следване в чуждестранни висши учебни заведения. Помощ за студенти при избора на университет в Австрия и Германия.
 • Diplomna.bg
  Diplomna.bg предлага услуга по написване на дипломни работи, курсови работи, реферати и доклади за успешното завършване на студенти и ученици. Поръчайте при нас индивидуална изработка на дипломни работи по специалности с хуманитарна и социална насоче ...
 • ВСУ "Любен Каравелов"
  ВСУ “Л. Каравелов” е държавно висше училище, в което се обучават студенти по всички образователно-квалификационни степени – “бакалавър”, “магистър”, “специалист” и “доктор”. В учебните планове е въведена кредитна система в съответствие с Европейскат ...
 • ВТУ "Тодор Каблешков"
  Държавно висше училище, което участва активно в разработването и провеждането на държавната политика за развитие на висшето образование и науката в областта на сухоземния транспорт, транспортната инфраструктура и телекомуникациите.
 • UNIFY
  UNIFY - Образование в Холандия.
  Официален представител на най-добрите университети в Холандия.
  Всичко за образованието в Холандия.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".