Други фирми в тази категория
  • Ски училище Джордж
    Времето и опита показват, че забавлението и удоволствието представляват неизменна част от правилното обучение. Ски училище Джордж подхожда към всеки бъдещ скиор/сноубордист с грижовни и опитни инструктори, така всички обучаващи се усвояват упражне ...
  • International House Sofia
    IHSofia предлага курсове по английски за деца в София на изгодни цени. Подготовка за изпитите IELTS. Както и индивидуални уроци по английски език в София. Разгледайте и програмите ни по корпоративни езикови обучения.
  • Еспас - учебен център
    Езиковите курсове се провеждат по съвременни програми на престижни световни издателства с помощта на съвременни методи на обучение. Гарантираме бързо овладяване на езика и непосредствени резултати.
  • Езикова школа Екселенс
    Курсът на английски език е наш приоритет. В excellence също така предлагаме: уроци по английски език, подготовка на италиански език, уроци по немски език, курсове по холандски , курсове по български език. Нашите лектори използват само водещи книги и ...
  • Курсове Давитоз
    Езикови и професионални курсове в София, Варна и Бургас. Онлайн обучение за всички градове. Лицензирани европейски дипломи за завършен образователен курс.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".