Други фирми в тази категория
  • Интерпримо ЕООД
    "Интерпримо" ЕООД извършва строителство и реконструкция на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Проектиране, изграждане, облицовка, оборудване, сервиз и поддръжка на плувни басейни и всичко свързано с водните развлечения, релакса ...
  • Тишо Корект ЕООД
    Кърти, чисти, извозва, кърти бетон, кърти баня, къртене на тухла фаянс, теракот, кърти чисти комини, подпрозорци, замазки, мазилки, събаря сгради, почиства тавани и мазета, извозва стари мебели, строителни отпадаци.
  • Врати Борман Комерс
    Офиса на фирма Врати Борман Комерс е на адрес: София 1680, улица Дойран 9Б. Офиса работи и с клиенти на дребно.
  • ЕкоБилд България
    "ЕкоБилд България" е строителна компания, производител на нискоенергийни сглобяеми къщи. Предлагаме на своите клиенти и партньори проектиране, производство и изграждане на нискоенергийни жилищни, обществени, офис и сгради от всякакъв тип. Компани ...
  • Ворошилов ЕООД
    Алуминиева дограма, PVC дограма, обков, стъклени витрини и врати са малка част от продуктите, които ще намерите при нас. Ние от Ворошилов ЕООД се гордеем с качеството на предлаганите изделия и прецизния монтаж.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".