Други фирми в тази категория
  • Bacardi Club Добрич
    Bacardi Club – Изискана атмосфера, вкусна храна и напитки в центъра на Добрич. Заповядайте, да опитате предложенията ни. Може да поръчате, както за дома, така и за офиса.
  • Ciccone
    Ние имаме за цел да убедим нашите клиенти в стойността и качеството на марката Ciccione Panini Bar. По този начин те се докосват до истинската италианска традиция, въплътенa в цялата гама от наши продукти.
  • Грил сандвичи Le Chef
    Заповядайте при нас и се насладете на екслозия от вкусове. Ние ще ви предложим ястия от неповторими френски рецепти.
  • Ресторант Ямас
    Гръцки ресторант Yamas предлага автентични и класически гръцки ястия, винаги прясна риба на дървени въглища, морски дарове, гръцки специалитети приготвени от пресни и висококачествени продукти. За рецептите и тяхното стриктно изпълнение се грижи глав ...
  • Катя и Кари Бейкъри ООД
    В следствие на отдадеността към печенето и незаменимите домашни сладкиши, семейната пекарна Katya and Kary Bakery отваря врати през 2013 година. Раположена на китната улица „Нишава” на столичния квартал „Бели Брези”, пекарната е идеалната отправна то ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".