Други фирми в тази категория
  • Авто Електрончик
    Авто Електрончик е сервиз, който се намира в Студентски град - София. Занимаваме се основно с ремонт на авто компютри, ABS модули и други части по електрониката на автомобила. Сервизът ни се състои от специалисти, които имат дългогодишен опит в работ ...
  • БМВ Шпер Студио
    Ревизиране, реновиране, ремонт и модифициране на
    Шпер диференциали на БМВ.
  • Център за гуми МАКС
    Център за гуми предлагащ пълен набор от услуги свързани с вашите гуми, джанти и центровка на предница и фарове. Разполагаме с модерно оборудване и дългогодишен опит.
  • Биометалпласт ООД
    Шлайфане на колянови валове,цилиндрови блокове и глави; разстъргване и корекция на биели; разстъргване и хонинговане на цилиндрови блокове; растъргване на спирачни барабани и дискове; коване на накладки; стругарски услуги и други.
  • Ашли ЕООД
    Ашли автосервиз София:боядисване,изчукване и ремонт на всички марки и модели автомобили.Автосервизът разполага с две тенекеджийни,подготвителни и две камери за боядисване.Извършва още промиване на двигатели и горивна система,софтуерна диагностика.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".