Други фирми в тази категория
  • НТС Селект
    Ние сме високотехнологична компания, занимаваща се с високопрецизна обработка на метали от 1990-та година. Нашите продукти отговарят на най-високите стандарти в индустрията и са създадени чрез използването на най-новите технологии. Предоставяме нашит ...
  • Мони Колорс ООД
    Ние сме професионалисти работещи със световно известни фирми, като сме готови да посрещнем всяко едно изискване и желание на нашите клиенти.
  • Мазари ЕООД
    Производство на метални детайли чрез 3D SLM печат. Тази технология ни дава възможност да изработваме метални функционални и тестови детайли с висока точност и високи якостни характеристики. Възможна е изработка в единични бройки или къси серии, от сп ...
  • Железен стил ЕООД
    Железен стил ЕООД се занимава с изработване на изделия от ковано желязо. Към артикулите попадат разнообразни модели, направени от висококачествено ковано желязо. Компанията предлага още и окачени тавани. Обадете се за повече информация.
  • "Анга 09" ООД
    Производство на метални изделия и нестандартно оборудване.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".