Други фирми в тази категория
  • Алекстерм 2007 ООД
    Фирма Алекстерм 2007 ООД е специализирана в изграждането на отоплителни, охладителни, соларни и водопроводни системи. Универсални ретортни горелки, пелетни горелки, соларни системи, отоплитени системи и др.
  • Индустриални Батерии ЕООД
    Производство и търговия с акумулаторни батерии и зарядни устройства.
  • Енерсет
    Производство на генератори с постоянни магнити използвани в производството на електроенергия чрез водни,вятърни и горивни турбини.
  • ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
    Производство на ВетроГенератори и Генератори с Водни Турбини, които произвеждат Ток, 220 V или 380 V, подходящи за всяко едно домакинство. Производство на Икономични Електролитни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода) и Системи за Икономия на ...
  • Eнергоинвестмънт АД
    Енергоинвестмънт АД оперира на национално ниво. Наши клиенти са малки и големи производствени, търговски и логистични фирми от различни сектори и бизнеси. Като един от младите и бързо разрастващи се лицензирани търговци на електрическа енергия, Енер ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".