Други фирми в тази категория
 • Адвокат Деян Сотиров
  Правни консултации и обслужване на фирми.
 • Адвокат Ивайло Иванов
  Адвокатската кантора е съзадена от Адвокат Ивайло Иванов, член на Софийска Адвокатска Колегия. Кантората предлага правни консултации и услуги, изготвяне на документи и договори, водене на дела с материален и нематериален интерес, правна защита и др.
 • Димова, Расташки и КО
  Адвокатска кантора - Димова, Расташки & CO е адвокатска кантора, която предлага правни консултации в сферата на съдебните спогодби, споразумения и трудовото право на невероятни цени.
 • "Д. Владимиров и партньори"
  Акцентът на кантората пада върху международен и корпоративен елемент по търговски и граждански дела, преговори с чуждестранни партньори и инвестиции, сделки с недвижими имоти и търговски и граждански спорове пред различни юрисдикции в България и чужб ...
 • Нилоел ООД
  Нашият екип се състои от адвокати с доказан опит в застрахователното право. Всеки един случай се разглежда от подготвен екип, с цел постигане на най-добрите резултати. Работим по случаи на територията на цялата страна. Доверете се на адвокатска кант ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".