Други фирми в тази категория
 • TIM Auto 999
  Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и регион. Предлагаме професионален транспорт на аварирали или катастрофирали автомобили на добри цени.
 • Street Help
  Денонощна пътна помощ в София и страната. Подаване на ток, смяна на гуми, доставяне на гориво, репатриране на автомобили и други.
 • StreetHelp
  Денонощна пътна помощ за София и страната, репатриране на автомобили, доставяне на гориво, подаване на ток, съдействие за регистрация на мпс в кат, смяна на гуми, вадене от канавки и дерета и други.
 • Пътна помощ - Албена Експрес
  Пътна помощ за камиони при ПТП и аварии за лекотоварни автомобили, мотокари, тирове, селскостопанска и земеделска техника, съобразено с пътните условия. Доставка на гориво. Подаване на ток с специален блустер 12 - 24 волта. Експресно отзоваване 0-24ч ...
 • ЕТ "Георги Иванов"
  Лицензирана фирма за пътна помощ за град Пловдив и страната. Транспорт на автомобили и техники до 10 тона. Цени по договаряне.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".