Други фирми в тази категория
  • Тишо Корект ЕООД
    Кърти, чисти, извозва, кърти бетон, кърти баня, къртене на тухла фаянс, теракот, кърти чисти комини, подпрозорци, замазки, мазилки, събаря сгради, почиства тавани и мазета, извозва стари мебели, строителни отпадаци.
  • "Туинс 3" ООД
    Индустриални врати се използват в халета, складове, сервизи, където през тях преминават постоянно хора и машини. При секционните врати Хьорман сигурността е поставена на първо място с многобройните обезопасяващи механизми.
  • КрумСтрой
    Дългогодишен доказан опит в ремонт на покрив, а също и в строителството на нови покриви. Фирмата има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги.
  • Алумин Предо ЕООД
    Фирма Алумин Предо е собственик на търговска марка Алпредо, известна с производството на дограма Salamander и Exalco, както и стъклопакети. Алпредо извършва и техния монтаж. Компанията се занимава също така с монтаж на стъклени витрини, окачени таван ...
  • Елмиров ЕООД
    Сухо строителство, монтажни дейности в бани и тоалетни, ВиК, шпакловки, замазки, облицовки (фаянс, теракот и гранитогрес), електро – монтажни дейности, топлоизолации, зидария, къртене и разбиване, бояджийски услуги и лепене на тапети, паркетни услуги ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".