Други фирми в тази категория
  • ЕТ Ели Гергова
    Предлагаме почасов или целодневен комплект от услуги – регулярно пълно почистване и дезинфекция на дома или офиса, почистване и полиране на мебели и обзавеждане, гладене и много други специализирани услуги в почистването на вътрешни пространства в д ...
  • Хамали София
    Нашите хамали и хамалски услуги включват - цялостно пренасяне и транспорт на жилища, офиси, складове, магазини - и други търговски обекти. Със своя дългогодишен опит, нашите хамали са се доказали като специалисти в бизнеса с хамалски услуги.
  • Домоуправител ЛХ ЕООД
    Ако желаете специално ангажиран професионален домоуправител, който във всеки един момент се отнася с уважение, заинтересованост и професионализъм към възникналите казуси на територията на етажната собственост. Специалистите на Домоуправител ЛХ ЕООД р ...
  • Инсекта България
    Инсекта България се бори с вредителите като предлага на своите клиенти целогодишен план за Интегриран пест мениджмънт, включващ планираните действия по месеци и използваните препарати срещу всеки отделен вид вредители.
  • Хоум Мениджмънт Варна ЕООД
    Home Managmement Varna - управление,поддръжка и почистване на етажната сбственост. В работата си държим на коректност, точност и отговорност.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".