Други фирми в тази категория
  • Антини ЕООД
    Консултантски услуги по трудови правоотношения. Решения по сложни трудови казуси. Обработване и изготвяне на работни заплати. Посредничество и консултиране при работа с контролни органи.
  • СА Консулт
    Правни и финансово-счетоводни услуги. Управление на персонала. Изготвяне на вътрешни за предприятието актове, книжа и документи. Възможност за абонаментно обслужване.
  • Ран-Р ЕООД
    Счетоводно предприятие и Издателска къща.
  • БизнесГруп Консулт
    Ние сме счетоводна къща с основен предмет на дейност: финансово-счетоводни услуги, цялостно счетоводство на фирма, консултантска дейност в областта на данъчното, счетоводното, търговското и трудовото законодателство, регистрация и пререгистрация на ф ...
  • Счетоводни услуги Варна
    Предлагаме професионално счетоводно обслужване на новорегистрирани и съществуващи фирми във Варна. За да имате успешен и проспериращ бизнес непременно ви е нужен добър счетоводител. Ние разполагаме с екип от специалисти, които са изградили индивид ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".