Други фирми в тази категория
  • Верига ресторанти Godzila
    Верига ресторанти Godzila в София и Варна разполагат с интересни кулинарни предложения, подходящи за всеки вкус. Предлагаме богато разнообразие от пици, основни ястия, предястия, десерти и дори суши. Насладете се на вкусната храна в уютната обстановк ...
  • Пицария Амичи - Варна
    От осем години Пицария Амичи предлага уют, вкусна храна и добро обслужване. С богатото ни меню можем да задоволим и най-претенциозния вкус.
  • Папа Ет Сити
    Thepapaatcity.com италиански ресторант
    Вкусният италиански ресторант в града София все още е каталог наречен "The Papa At City" те предлагат италианска кухня в ресторант за град София.
  • Тепаняки ООД
    Суши и тепаняки ресторант Edo Sushi & teppanyaki в центъра на софия. Ресторантът предлага на своите посетители автентично тепаняки шоу, богато суши меню и разнообразие от японски деликатеси.
  • Ресторант La Famiglia
    Ние се вдъхновяваме от италианската кухня, вина, култура и разговори и затова сервираме на своите гости незабравими ястия от цяла Италия.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".