Други фирми в тази категория
  • Актив Ко ООД
    Производство на мебели, градински мебели, бутикови мебели, мебели по поръчка,детски площадки, врати, сушене на дървесина, продажба дървесина, чам, иглолистен материал, рамки, корк,обзавеждане на офиси, заведения, хотели и жилища.
  • "Сеч" ООД
    Фирма "СЕЧ" разполага с професионални резачи, за рязане на стари, опасни и други дървета и извозването им със собствен транспорт. Оборудвана е с техника и механизация за рязане ,почистване и извозване от речни корита, долини и труднодостъпни места.
  • "Лес Комерс 94" ЕООД
    Производство и търговия с дървен материал. Направа на палети и сушене на дървен материал.
  • Тинев-71 ЕООД
    Тинев-71 ЕООД е предприятие утвърдило се на пазара с дълги години опит в дървообработването. Част от продуктите им са греди, дъски, летви и талпи. Фирмата държи на качество, бързо обслужване и коректно изпълнение на поръчките. Дейността на дружест ...
  • Леспром Тетевен ЕООД
    Производство и търговия на всякакъв вид дървени палети.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".