Други фирми в тази категория
  • Екозид
    Пасивните къщи Екозид са топли и здравословни, имат изключително кратки срокове за строителство и живот над 100 години. Екозид е еднолично дружество с ограничена отговорност и предмет на дейност проектиране и строителство на сглобяеми сгради с дървен ...
  • Неотерм ООД
    Изграждане, ремонт и поддръжка на климатизация, вентилация и съоръжения за пара.
    Доставка и сервиз на газови уреди за отопление, охлаждане, производство на санитарна топла вода и кухненски уреди на газ.
  • PBS
    Комплексни услуги в имотите и строителството. Ние ще ви помогнем във всички етапи от покупката, строителството до въвеждането в експлоатация. Ние сме екип от специалисти обединени от идеята за качествена услуга на добра цена.
  • "Арт Комерс Строй" ЕООД
    Ремонт на покриви и изграждане на всякакъв вид нови покриви и покривни конструкции - високо качество на достъпни цени.
  • Марстрой ООД
    Проучване, проектиране, комплексно строителство. Хидроизолации, битумни керемиди, покривно тенекеджийство, безшевни улуци.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".