Други фирми в тази категория
 • Кетчуп - фрукт АД
  Фирмата произвежда широка гама от зеленчукови консерви, кетчуп, сосове, салати, компоти, нектари, доматено пюре и плодови каши с различна концентрация в метални варели с асептични чували по 220 л.
 • Стил-90 ООД
  "Стил-90" ООД произвежда богата гама плодови и зеленчукови консерви със суровини от екологично чисти райони. В фирмата са внедрени Системите за управление HACCP и ISO 9001: 2000.
 • "Хладилно Консервен Комбинат" АД
  "Хладилно Консервен Комбинат" АД произвежда доматено пюре, замразени плодове и зеленчуци, консерви, високоалкохолен дестилат и ракии.
 • Булконс Първомай АД
  Булконс Първомай АД е дружество, чиято дейност е изкупуването и преработка на пресни зеленчуци и плодове и търговия на вътрешен пазар, внос и износ.
 • Алфрост ЕООД
  Замразени зеленчуци: - домати, тиквички, пипер - червен и зелен, броколи, моркови, карфиол, зелен фасул, праз лук, патладжан печен белен, краставици кубче - замразени плодове - кайсии, сини сливи.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".