Други фирми в тази категория
  • НЛ Преводи
    Предлагаме преводни услуги от и на нидерландски език, като работим изцяло онлайн и превеждаме бизнес или лични документи, онлайн магазини, уебсайтове или продукти по Ваш избор.
  • Лингуа
    Агенция за преводи и легализации И-ЛИНГУА е професионална преводаческа агенция. Извършваме преводи на текстове от всякакво естество на повече от 30 езика. Разполагаме с опитни преводачи, специализирани в различни области на превода, което ни позв ...
  • Десика - Прим
    Фирма "Десика - Прим" от 1992 г. работи за каузата за разбирателство и пълноценна комуникация между хората от цял свят, за общодостъпност на информация и идеи, за подпомагане на реализацията им в нова езикова, културна и социална среда. Ние уважаваме ...
  • ПреводиБлагоевград.com
    ПреводиБлагоевград.com предлага професионални преводи от заклети преводачи. Извършваме официални преводи на над 30 езика с най-различна тематика. Легализация на документи в Дирекция „Консулски отношения“ на Министерство на външните работи.
  • Ню Калърс
    Агенция за превод и легализация Ню Калърс извършва писмени, устни преводи, легализация на документи, локализация, предоставя техническо оборудване за устен превод. Многогодишен преводачески и организационен опит в областта на този род услуги.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".