Други фирми в тази категория
  • "Бяникс" ЕООД
    Внос на сол-екстра качество, вакуумно рафинирана от Украйна, Румъния.
  • ЕТ "Интерес 2000" - Муса Мусов
    ЕТ "Интерес 2000" - Муса Мусов е млекопреработвателно предприятие в с. Ситово, Силистра. Изкупуване на мляко от Търговище, Шумен, Русе, Силистра. Предлага краве и овче бяло саламурено сирене, кисело мляко и кашкавал.
  • Сидоренко Фудтех ЕООД
    Сидоренко Фудтех ЕООД е дистрибутор на водещи европейски производители на машини и консумативи с доказано качество и произход. - Клипси - Окачки - Полиамидни обвивки - Кренвиршови обвивки - Фазерни обвивки - Колагенови обвивки - Термосвиваеми ...
  • "Загора 2000" ООД
    Загора 2000 ООД - логистика, дистрибуция и търговия на едро с колбаси за Стара Загора и региона. Начина на работа е ЕКСВАН, заявки по телефона, онлайн заявки и логистика.
  • Нира Трейд ЕООД
    Фирма „Нира Трейд" ЕООД е търговска фирма, създадена в София, България. Основната дейност на фирмата е търговия на едро на хранителни и нехранителни стоки. Компанията се управлява от особено силен акцент върху етиката между нас и нашите бизнес партнь ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".