Други фирми в тази категория
  • СТ Едюкейшън ЕООД
    Education&Friends е езиков център създаден от преподаватели с богат опит и професионален подход в чуждоезиковото обучение. Ние Ви предлагаме качество и професионализъм, за да усвоите успешно избрания от вас език: английски, немски, френски, испански ...
  • Радослава Милушева
    Лайф коуч и психолог, мотиватор, треньор по личностно развитие, експерт по взаимоотношения, сертифициран треньор по изграждане на самочувствие и увереност и психолог-педагог. Сертифициран йога инструктор и творя медитации.
  • Езиков Център Greenwich
    Езиков център Greenwich Люлин. "Greenwich" предлага обучение по английски език за деца и възрастни на страхотни цени!
  • Образователен Център Милениум ООД
    Езикова школа Биг Бен e верига от 6 частни училища в България, която предлага: Чуждоезиково обучение за всички възрасти и нива. Безплатно езиково обучение по програмата "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ".
  • Център за управление и професионално обучение АД
    Център за управление и професионално обучение (ЦУПО) АД обучава кадрите в управление на екологичните рискове и конкурентоспособността в индустрията, стандартите и изискванията при заваряване, счетоводните стандарти, корпоративната социална отговорнос ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".