Други фирми в тази категория
  • Евро Къмпани ООД
    Един от утвърдените производители на зърно за гр. Стражица и областта е ЕВРО КЪМПАНИ. Фирмата обработва 4500 дка земеделска земя с посеви от житни култури, които разпродава на едро с цени от производител. За кореспонденция: ул. Промишлена 8, 06161252 ...
  • Земеделска Кооперация Гороцвет
    ЗК Гороцвет изпълнява селскостопанска дейност срещу заплащане, както и продава маслодайни житни култури на изкупвачи. За поръчки: с. Гороцвет, Разград, ул. Искър 12, 0887957089.
  • СМГ Слава Георгиева
    В шуменска област действа СМГ Слава Георгиева, която продава сливи на изкупвачи. В дейността на фирмата е застъпено овощарство.
  • "Стрейтс" ООД
    Голяма зайцеферма за производство на чистопородни зайци за разплод. Изкупува угоени зайци за клане. Произвежда комбиниран фураж за зайци в собствен специализиран фуражен цех.
  • Зомаш ООД
    Селскостопанска фирма с адрес в Елхово, Ямбол е ЗОМАШ. Произвежда и доставя кориандър и ечемик. Пшеница и слънчоглед за продан. Контакти: ул. Яница 1, тел.: 047888157.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".