Други фирми в тази категория
  • Арсострой
    Ние сме семейна фирма, която се е ориентирала изцяло в строителството и ремонт на покриви и покривни конструкции. Техническият ни екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в строителството. Освен професионализма на нашите служители, наше ...
  • Неотерм ООД
    Изграждане, ремонт и поддръжка на климатизация, вентилация и съоръжения за пара.
    Доставка и сервиз на газови уреди за отопление, охлаждане, производство на санитарна топла вода и кухненски уреди на газ.
  • Акропол Билд ЕООД
    Нашата компания е с богат опит в строителството на луксозни жилищни сгради, офиси, хотели и други в района на град Варна и извън него. "Акропол Билд" ЕООД предлага на своите клиенти съвременни строителни материали и модерни методи за строеж. Всички с ...
  • Места Инженеринг ООД
    Проектиране и изграждане на предприятия. Хладилни и климатични инсталаци. Термопанели на склад, доставка и монтаж.
  • Анверс - Конструкт ЕООД
    Строителна фирма Анверс - Конструкт ЕООД е лидер в строителството, ремонтите и довършителните работи на жилища, магазини, хотели, ресторанти, офиси и др.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".