Други фирми в тази категория
  • Метал Еколъджи ЕООД
    Метал Еколъджи се занимава главно с изкупуване на коли за скрап в град София и продажба на авточасти втора употреба за цяла България. Ако се интересувате по – подробно от нашите цели и идеи, или имате въпроси за нашата дейност ви очакваме на телефона ...
  • AutoGas.bg
    Монтаж на автомобилни газови инжекциони, газови уредби, АГУ. Ние сме лицензирана и сертифицирана фирма, работеща само с утвърдени световни марки и консумативи сертифицирани по европейския стандарт ECE 67 R 01.
  • Мот.бг
    Mot.bg е онлайн магазин за продажба на всички видове авточасти за всички видове автомобили. Работим както с търговия на едро, така и на дребно. Работим с над 200 производителя от цял свят.
  • Борекс Интернешънъл ЕООД
    Борекс Интернешънъл EООД е официален и единствен представител на TEMSA за България - производител на фабрично нови автобуси.
    Продуктовата гама включва туристически автобуси, междуградски и градски автобуси, работещи на дизел и газ.
  • ЕТ "Ивайло Дудаклиев- Мотомедия"
    "Мотомедия"- официален и директен вносител на резервни части за мотоциклети, скутери и ATV. NEWFREN, JTSPROCKETS, HIFLOFILTRO, TSUBAKI, VERTEX, BARIKIT, FM RACING, W2 BOOTS, WIND RACEWEAR, WRP, JT BRAKE DISK.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".