Други фирми в тази категория
 • "Уеб Брокер 2014" ООД
  Фирмата "Уеб Брокер" извършва дейност, като независима консултантска компания, предлагаща услуги и консултации в областта на кредитирането, банковите продукти и управлението на финансите.
 • Агенция Звезден Празник
  Агенция „Звезден Празник” се занимава с организация, декорация и координация на Фирмени събития, Сватби, Рождени дни и други празненства. Ние предлагаме консултация относно мястото на събитието и менюто; изготвяне на сценарий на събитието; Модератор ...
 • Ив Инвест Консулт
  Професионални бизнес консултации, Финансови и счетоводни консултации, Регистрация на фирми, Проектиране, мениджмънт и строителство на Пасивни къщи, Разработване на инвестиционни проекти.
 • Отдел за Промоция на Търговията и Инвестициите към Посолство на Република Полша в София
  Отдел за Промоция на Търговията и Инвестициите на Посолство на Република Полша в София насърчава бизнес отношения помежду Полша и България. Нашата мисия е не само да предлагаме помощ на полските дружества, но и да осигурим подкрепа на българските ком ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".