Други фирми в тази категория
 • Изидетокс ЕООД
  Изидетокс ЕООД предлага на българските потребители апарата детоксикатор. Той пречиства целия организъм на клетъчно ниво и провокира органите да работят на пълни обороти, което води до стабилизиране на имунната система. Фирмата предлага още легло маса ...
 • Биогея-56 ЕООД
  „Биогея-56” ЕООД е бързоразвиваща се и перспективна фирма, която за кратко време изгради отлична репутация, базирана на професионализъм, индивидуален подход към клиентите и безспорно качество на продуктите. Основната дейност на фирмата е директен ...
 • UltraDental
  Ние сме екипът UltraDental, предлагащ зъболекарски материали на страхотни цени. Доставки: заявки се приемат до 15:00ч. на текущия ден и се изпълняват най-рано на следващия ден, както за територията на град София, така и в останалите градове.
 • Медитрейд ЕООД
  Търговия с медицински консумативи и оборудване. Директен вносител и разпространител на изделия за еднократна употреба за гинекология, кардиология и обща медицина.
 • Medical Support
  Medical Support предлага медицинска апаратура втора употреба насочена към ехография - ехографи, трансдюсери, адаптори и друга апаратура от реномирани производители като Philips, Toshiba, Siemens и др.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".