Други фирми в тази категория
 • МиПлант ЕООД
  Фирма МиПлант е вносител и дистрибутор на стоматологични продукти. Официален представител за България на Ултрадент (Ultradent), Байкън (Bicon), Гарисон (Garisson), Триодент (Triodent), Биолорен (Bioloren), Хайне (Heine), Данвил (Danville)… При нас, м ...
 • Медитрейд ЕООД
  Търговия с медицински консумативи и оборудване. Директен вносител и разпространител на изделия за еднократна употреба за гинекология, кардиология и обща медицина.
 • ЕТ Клио - Мирослава Владимирова
  Предлагаме качествени ортопедични продукти на конкурентни цени! При нас ще намерите разнообразие от ортопедични продукти: колани за дископатия лумбостат, колан коректор за гърба и рамената, ортопедични медицински наколенки, ортези за ръка, рамо и гле ...
 • "Дентал Спейс" ЕООД
  Дентал Спейс - Внос и износ на стоматологични, зъботехнически, медицински лабораторни, диагностични и санитарно-хигиенни материали и инструменти.
 • UltraDental
  Ние сме екипът UltraDental, предлагащ зъболекарски материали на страхотни цени. Доставки: заявки се приемат до 15:00ч. на текущия ден и се изпълняват най-рано на следващия ден, както за територията на град София, така и в останалите градове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".