Други фирми в тази категория
 • Шофьорски курсове "Авто – Бойс"
  Шофьорски курсове води Авто-Бойс с адрес в гр. София. Кандидатствайте за категории AМ, A1,A2,A, В, С, D или изкарайте опреснителни курсове. Разчитайтена спокойни и опитни инструктори, както и на видеонаблюдение по време на изпита ви.
 • Автошкола "Александър Коляндов"
  Школа за шофьорски курсове „Александър Коляндов” е специализирана в областта на обучението на кандидат водачи, за Категория Б. То преминава в два основни етапа:обучението по теория и обучението по практика.Предлагаме и допълнителна подготовка на прав ...
 • Фауто
  Шофьорски курсове в Пловдив на достъпни цени. Всички категории.
 • Нодис Варна ООД
  Обучение в транспорта Обучение за: - карта за квалификация на водача на МПС; -професионална компетентност за ръководители на транспортна дейност; -лицензиране; -консултации в областта на транспорта. Предлагаме следните варианти на обучение: ...
 • Драйвкар ЕООД
  Шофьорски курс категория В за София от Драйвкар ЕООД за 480 лв. Професионално обучение от квалифицирани инструктори в удобно за курсистите време. Индивидуален подход и прецизна подготовка на водачи с експертни знания и безопасни техники на шофиране.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".